/
Υπηρεσιες

Υπηρεσιες

Μετακομισεις

Με τον ιδιόκτητο στόλο φορτηγών & το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτουμε μπορούμε να μετακομίσουμε οικοσκευές, γραφεία, επιχειρήσεις.
Η εταιρεία μας μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη με τον υπερσύγχρονο στόλο και τα μέσα που διαθέτουμε. Μπορούμε να μετακομίσουμε τα πάντα με ασφάλεια ταχύτητα και αξιοπιστία. Παρέχουμε εγγύηση για την μεταφορά τους και διασφαλίζουμε την σίγουρη και επιτυχή μεταφορά κάθε υλικού στο χώρο σας.

αποθηκευσεις

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα υλικά σας, την οικοσκευή σας ή τον επαγγελματικό σας εξοπλισμό στις σύγχρονες και συνεχώς φυλασσόμενες ιδιόκτητες αποθήκες μας σε Αθήνα Θεσσαλονίκη και Λήμνο για όσο διάστημα απαιτηθεί μέχρι να εγκατασταθείτε και να βρείτε τον χώρο που ψάχνετε για σπίτι, γραφείο ή εταιρεία και εμείς θα σας τα παραδώσουμε μόλις μας ενημερώσετε.

συσκευασιες

Η συσκευασία των δεμάτων - υλικών αλλά και ολόκληρης της οικοσκευής σας γίνεται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό και με τα καλύτερα υλικά φροντίζοντας έτσι τα υλικά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα υλικά για την συσκευασία είναι τα καλύτερα και ανάλογα με τις επιθυμίες αλλά και τις ανάγκες σας χρησιμοποιούμε αντίστοιχα το κάθε υλικό συσκευασίας διαφορετικά για να προστατευσυμε τα ευπαθή και εθαίσθητα υλικά αντικείμενα σας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν υλικά όπως αεροπλάς, aerostrom, χαρτί γκοφρέ, χαρτί όντουλε ή και συνδυασμός των παραπάνω για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

φορτωσεισ

Φορτώνουμε με ασφάλεια και ταχύτητα όλα σας τα εμπορεύματα χρησιμοποιώντας μηχανήματα και ανυψωτικά ανάλογα την περιοχή και το σπίτι - αποθήκη. Χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονα μέσα και υλικά και το προσωπικό που εργάζεται σε εμάς έχει την εμπειρία για την φόρτωση πάσης φυσεως υλικών και μεταφορά ή αποθήκευση αυτών με ασφάλεια.

Μεταφορες ευαισθητων υλικων

Αναλαμβάνουμε επίσης την μεταφορά οποιουδήποτε υλικού το οποίο απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και χρήζει ειδικής μεταφοράς.

Διαθέτουμε φορτηγά ψυγεία για την μεταφορά κάθε είδους εμπορευμάτων που απαιτούν συγκεκριμένες θερμοκρασίες.

Ικανοποιημένοι Πελάτες
0

Με πάνω από 30 Χρόνια εμπειρίας η εταιρεία μας είναι εδω για να σας προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες με τον οικονομικότερο, ασφαλέστερο και πιο εγγυημένο τρόπο. 

Η διαδικασια μας
  • Η πλέον αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία της Λήμνου με γραφεία στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας όπως είναι η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη έχει δημιουργήσει για εσάς ένα ολοκληρωμένο σύστημα, συσκευασίας, φόρτωσης, μεταφοράς και αποθήκευσης που παρέχει κάθε ασφάλεια για τα προϊόντα και τις οικοσκευές σας.
  • Το προσωπικό μας είναι εξειδικευμένο, στην κάθε υπηρεσία που παρέχει στην εταιρεία μας.
  • Η φύλαξη για όσο διάστημα χρειαστεί γίνεται σε ιδιόκτητες αποθήκες logistic, Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Λήμνος με απόλυτη ασφάλεια.
  • Ο στόλος των φορτηγών και των μηχανημάτων μας, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι ανανεωμένος, υπερσύγχρονος και πλήρης.
  • Διαθέτουμε την γρηγορότερη διανομή κατ’οίκον των εμπορευμάτων σε όλους τους χώρους και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
    Τα 25 Χρόνια εμπειρίας είναι αυτά που θα σας αποδείξουν ότι είμαστε οι καλύτεροι και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα αναλάβουμε οποιαδήποτε φόρτωση, μεταφορά, αποθήκευση των προϊόντων ή της οικοσκευής σας.

01

Ληψη εκτιμησης

Σχεδιαστε ποτε θα μετακομισετε

02

Ας πιασουμε δουλεια

03