Υπηρεσίες

Με κέντρο τους πελάτες μας 

Παρέχουμε υπηρεσίες σύμφωνα με τις ανάγκες τους

 

01

Μετακομίσεις

Η εταιρεία μας μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη με τον υπερσύγχρονο στόλο και τα μέσα που διαθέτουμε. Μπορούμε να μετακομίσουμε τα πάντα με ασφάλεια ταχύτητα και αξιοπιστία. Παρέχουμε εγγύηση για την μεταφορά τους και διασφαλίζουμε την σίγουρη και επιτυχή μεταφορά κάθε υλικού στο χώρο σας.

02

Φορτώσεις

Φορτώνουμε με ασφάλεια και ταχύτητα όλα σας τα εμπορεύματα χρησιμοποιώντας μηχανήματα και ανυψωτικά ανάλογα την περιοχή και το σπίτι - αποθήκη. Χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονα μέσα και υλικά και το προσωπικό που εργάζεται σε εμάς έχει την εμπειρία για την φόρτωση πάσης φυσεως υλικών και μεταφορά ή αποθήκευση αυτών με ασφάλεια.

03

Μεταφορές με ελεγχόμενη ψύξη

Διαθέτουμε φορτηγά ψυγεία για την μεταφορά κάθε είδους εμπορευμάτων που απαιτούν συγκεκριμένες θερμοκρασίες.

04

Μεταφορά Ευαίσθητων Υλικών

Αναλαμβάνουμε επίσης την μεταφορά οποιουδήποτε υλικού το οποίο απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και χρήζει ειδικής μεταφοράς.

05

Αποθήκευση

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα υλικά σας, την οικοσκευή σας ή τον επαγγελματικό σας εξοπλισμό στις σύγχρονες και συνεχώς φυλασσόμενες ιδιόκτητες αποθήκες μας σε Αθήνα Θεσσαλονίκη και Λήμνο για όσο διάστημα απαιτηθεί μέχρι να εγκατασταθείτε και να βρείτε τον χώρο που ψάχνετε για σπίτι, γραφείο ή εταιρεία και εμείς θα σας τα παραδώσουμε μόλις μας ενημερώσετε.

06

Συσκευασία

Η συσκευασία των δεμάτων - υλικών αλλά και ολόκληρης της οικοσκευής σας γίνεται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό και με τα καλύτερα υλικά φροντίζοντας έτσι τα υλικά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα υλικά για την συσκευασία είναι τα καλύτερα και ανάλογα με τις επιθυμίες αλλά και τις ανάγκες σας χρησιμοποιούμε αντίστοιχα το κάθε υλικό συσκευασίας διαφορετικά για να προστατευσυμε τα ευπαθή και εθαίσθητα υλικά αντικείμενα σας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν υλικά όπως αεροπλάς, aerostrom, χαρτί γκοφρέ, χαρτί όντουλε ή και συνδυασμός των παραπάνω για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.